O nama

PORODIČNI RESTORAN

Thai Zone je porodični restoran tajlandske hrane, nastao kao proširena i unapređena verzija restorana Thai Fazon (Eat Thai) koji je zvanično pionir u spremanju tajlandskih specijaliteta u Beogradu. Spremamo pravu i autentičnu tajlandsku hranu po kreaciji i recepturi našeg šefa kuhinje gospođe La-iad Nikolić, tajlađanke sa dugogodišnjim internacionalnim kulinarskim iskustvom.

ZAČINI SA TAJLANDA

Esencijani začini koje koristimo da bi vam dočarali originalne ukuse Tajlanda su: galanga, korijander, limunska trava, đumbir, bosiljak, sok od lajma, zeleni i crveni kari, kokosovo mleko i mnogi drugi. Uz svaki obrok preporučujemo i naše, sada već čuvene, domaće ručno pravljene sosiće – chilli i slatko-kiseli sos, po recepturi našeg thai šefa. Svi obroci mogu biti manje ili vise pikantni po vasoj zelji i ukusu. Tajlandska kuhinja je čuvena širom sveta, a čak pet thai specijaliteta našlo se na svetskoj listi 50 najboljih internacionalnih jela – Tom Yam, Som Tam, Pad Thai, Green Curry i Khao Pad.  Svih pet u svojoj originalnoj verziji možete probati kod nas u Thai Zone restoranu.

UVEK SVEŽE I DOMAĆE

Uvek biramo najkvalitetnije sastojke, zdrave, domaće i sveže, a začine uvozimo direktno sa Tajlanda kako bi sačuvali izvornu aromu i senzibilitet svih naših obroka. Protivnici smo unapred pripremljene hrane, pa se svi naši obroci  spremaju na licu mesta. Na taj način čuvamo i obezbeđujemo prirodan nivo vitamina i nutrijenata u hrani. Sama priprema ne traje dugo, prosečno 10-15 min što dokazuje da i hrana pripremeljena brzo, može biti zdrava i kvalitetna.

NAŠA MISIJA

Trudimo se da održimo najviši nivo kvaliteta hrane i usluge, a možemo se pohvaliti i širokim izborom specijaliteta za vegetarijance. Svakodnevno nas posećuju sportisti i ljubitelji zdravog života zbog našeg unikatnog balansa mesa, raznovrsnog povrća i pirinča – koji vam garantuje idealanu konfiguraciju najvažnijih hranljivih vrednosti i utiče na zdraviji metabolizam.

KUVAMO SA PUNO LJUBAVI

Balans ukusa, raznovrsnostm sastojaka, niz malih ali istaknutih detalja, kao i unikatan način serviranja hrane su stvari koje takođe karakterišu našu kuhinju. Kuvamo iz ljubavi i sa puno ljubavi, kuvamo jer verujemo da je naša hrana pravi izbor za vas. Naša misija je da jednu od najpopuarnijih svetskih nacionalnih kuhinja i njene unikatne, zdrave i neodoljive ukuse približimo domaćoj kulinarskoj publici. Trudimo se da svako vaše uživanje u našoj hrani predstavlja kompletan i nezaboravan ugođaj.

VERNI TRADICIONALNOM NAČINU

Naš cllj je da ostanemo verni tradicionalnom načinu spremanja tajlandske hrane, pa smo jednu celu sekciju menija posvetili izvornim tajlandskim specijalitetima, čuvenim širom sveta, kao što su Pad Thai, Khao Pad, Yam Wun Sen, Tom Yum ili nezaobilazne Prolećne Rolnice. Ipak, neke obroke smo blago prilagodili ukusima našeg podeblja i tako stvorili savršen spoj tradicionalnog Tajlanda i modernog Beograda koje smo smestili u sekciju Thai Zone Premium. Tu izdvajamo jedinstveni Losos Burger, Grilovanu Thai Piletinu, Pijane Nudle sa grilovanom junetinom ili sočnu Piletinu sa indijskim orahom. Tu smo smestili i našu selekciju obroka sa morskim plodovima kao što su Gambori u slatko-kiselom sosu, Pikantni losos u crvenom kari sosu ili Grilovani losos sa povrćem.

ZONA RASKOŠNOG UKUSA

Thai zone je mesto koje stimuliše vaša čula ukusa i doprinosi vašoj zdravoj i kreativnoj ishrani. Zona raskošnog ukusa u kojoj ćete naći samo najsvežije i najkvalitetnije sastojke, vrhunsku uslugu i apsolutni užitak. Ušuskan u jednom od najreprezentavnijih gradskih zona Belviile, Thai Zone restoran je zona za vas.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0